Prawo Jazdy Nauka Jazdy

Symbol szkoły nauki jazdy

tel.: (12) 452 22 67
kom: 505 871 653

Zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z 29.08.1997 r. informujemy, że dane osobowe naszych klientów są przechowywane w biurze ośrodka na ul. Łamanej 2a. Dane osobowe zbierane i przetwarzane są wyłącznie na potrzeby OSK STACH i nie będą udostępniane osobom trzecim. Każdemu kursantowi przysługuje prawo wglądu do swoich danych, żądania zaprzestania przetwarzania oraz prawo sprzeciwu, który należy zgłosić do siedziby ośrodka.

  • ·Stanisław Dużyk "Stach" z siedzibą w Krakowie ul. Łamana 2A 2, 30-689 Kraków, jako administrator danych osobowych, informują Pana/ Panią, iż: podanie danych jest dobrowolne ale niezbędne w celu przeprowadzenia szkolenia;
  • ·Posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych i ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania;
  • ·Dane mogą być udostępniane przez Stanisław Dużyk "Stach" podmiotom upoważnionym do uzyskania informacji na podstawie przepisów ustawy z dnia 20 czerwca 1997 r Prawo o ruchu drogowym (Dz. U. z 2017 r poz 1260 z późn.zm), ustawy z dnia 5 stycznia 2011 r o kierujących pojazdami (Dz. U. z 2017 r poz. 978 t.j.), ustawy z dnia 6 września 2001 r o transporcie drogowym (Dz. U. z 2017 r poz. 2200 tekst jednolity z późn.zm).
  • ·Podane dane będą przetwarzane na podstawie art. 6 ust. 1 pkt a) i zgodnie z treścią ogólnego rozporządzenia o ochronie danych.;
  • ·Inspektorem ochrony danych w Towarzystwie jest Pan Stanisław Dużyk adres e-mail: stach@stach.cracow.biz;
  • ·Dane osobowe będą przechowywane przez okres niezbędny do przeprowadzenia szkolenia o ile nie stanowią inaczej odrębne przepisy; ·Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do GIODO gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.